Home | Print

Onze vaardigheden


Onze vaardigheden

Van de Kar Elektrotechniek zoekt voor haar klanten naar elektrotechnische oplossingen die efficiënt zijn voor het te automatiseren proces en bovendien passen in de bedrijfsstrategie van de klant. Machineoperators en de eigen technische dienst moeten zo goed mogelijk in staat gesteld worden onderhoud te verrichten, instellingen te wijzigen met betrekking tot recepturen en eventuele storingen te verhelpen.
 

Voor een soepele integratie van de vernieuwingen in de bestaande situatie is het verschaffen van inzicht in de aard van de veranderingen erg belangrijk. Een gedetailleerde en volledige opmaak van schema’s tijdens de fase van het engineering & tekenwerk is de basis voor een goed inzicht.
Verder wordt de paneelbouw en de installatietechniek tot in de perfectie uitgevoerd. Een net geordende kast staat bij ons symbool voor het fijne werk waardoor de elektrotechniek zich kenmerkt. 
 

Service & onderhoud beperkt zich door de overzichtelijke opbouw van een door ons geleverde elektrotechnische installatie. Een technische dienst kan meer zelf doen en wij hebben minder tijd nodig voor servicewerkzaamheden die in opdracht gegeven worden. Daardoor kunnen wij de klant ook van dienst zijn op elektrotechnische gebieden die niet direct te maken met het productieproces.
 

Als ook de klant het uitgangspunt heeft dat intern zelf veel gedaan kan worden, dan is Begeleiding & opleiding een optie bij het leveren van nieuwe installaties. Een cursus op maat voor de direct betrokken medewerkers.
 

De vaardigheden die wij in huis hebben en de kennis van elektrotechniek in vele diverse branches stellen ons in staat om, naast kleine aanpassingen, ook complete installaties te leveren, de zgn. Turn-key projecten.
 

Kortom:
Van de Kar Elektrotechniek bv is een allround elektrotechnisch bedrijf, gericht op procesautomatisering en inzetbaar als huisinstallateur.
 

Spreekt de persoonlijkheid van Van de Kar Elektrotechniek bv u aan?
Wij gaan graag met u in gesprek. Een oriënterend gesprek, waarin wij met u meedenken over de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Mail of bel ons voor een afspraak.